Folie Protecție Parbriz

Construcția unică a foliei de protecție a parbrizului STEK DYNOflex, din poliuretan lipit cu hidrogen, face ca aceasta să fie alegerea superioară atunci când vine vorba de prevenirea cioburilor, fisurilor, zgârieturilor și petelor. Designul nostru brevetat prezintă straturi TPU foarte elastice, permițând DYNOflex să absoarbă și să disperseze chiar și cele mai puternice șocuri.

Datorită proprietății sale hidrofobe, DYNOflex oferă, de asemenea, o excelentă rezistență la intemperii, prevenind eficient deteriorările cauzate de climatul aspru. Neavând nevoie nici de suflantă cu aer cald, nici de contracție, folia noastră versatilă pentru parbriz se aplică cu ușurință pe suprafețe curbate și, odată instalată, oferă o protecție continuă care elimină necesitatea înlocuirii geamului. 

PROTEJAȚI-VĂ PARBRIZUL

Parbrizele sunt pe cât de valoroase, pe atât de vulnerabile. Multe parbrize de autovehicule de pe piața actuală sunt echipate cu ADAS (sisteme avansate de asistență la condus), ceea ce le face și mai susceptibile la deteriorări iremediabile. Reduceți riscul înlocuirii costisitoare a parbrizului cu ajutorul armurii din folia de protecție a parbrizului STEK DYNOflex.

Galerie

Prețuri

Prețurile au caracter informativ și pot fi influentate de complexitatea lucrării (elemente de tuning, piese adiționale, etc). Acestea includ materialul, manopera, serviciile de spălare/decontaminare/degresare, și nu includ serviciile de tinichigerie/vopsirere (dacă este cazul) și TVA.