Colantări

Compania noastra cu o experienta de peste 15 ani va ofera servicii premium de colantare cu produse de top:

Folie de protectie transparenta

STEK – Importator Exclusiv in Romania
STEK – Aplicator acreditat
XPEL – Aplicator acreditat

Folie de culoare

Platinum Wrapping Film – Importator Exclusiv in Romania
Platinum Wrapping Film / Oracal / 3M – Aplicator acreditat

Folie de protecție transparentă

Folia de protectie transparentă este cea mai eficientă și durabilă soluție de protecție a vopselei contra factorilor exteriori dăunatori cum ar fi criblură, pietricele, antiderapant, nisip etc.

Mai jos îți enumerăm doar câteva dintre beneficiile ei:

 • este optic clară și nu se vede unde este aplicată ofera un extra luciu
 • te protejează de șocuri mecanice ale pietrelor, tamponări ușoare<
 • te protejează de reziduuri chimice, smoală, bitum și alte fluide corozive
 • te protejeaza de dejectiile de pasari
 • oferă protecție UV

 • Materialele folosite de catre noi fac parte din gama Premium, XPEL si STEK, iar o calitate definitorie a acestora este efectul de autoregenerare cu ajutorul caruia zgarieturile superficiale dispar în urma contactului cu o sursă de caldură. Instalrea se poate face prin decupare manuala sau pre-taiata folosind cutter-plotter si soft-ul XPEL.

  Sfatul nostru: îți recomandăm să protejezi folia de protecție cu un coating ceramic profesional Krytex pentru o spălare mult mai ușoară și durabilitate crescută.

  Colantare auto și schimb de culoare a mașinii

  Datorita atentiei noastre orientate catre nevoile clientilor, in timp, am realizat ca procesul de vopsire integrala a masinii este de obicei problematic, costisitor si ireversibil. Am cautat solutii alternative pentru acest lucru, astfel am dezvoltat serviciile de colantare.

  Acum este posibila schimbarea culorii sau a finisajului autovehiculului dumneavoastra fara vopsirea masinii. Puteti alege sa colantati un singur element auto sau intreaga masina. Folosind doar materiale de calitate fabricate de catre companii cu renume precum – PWF Platinum Wrapping Film, 3M sau Oracal.

  Va puteti crea, respectiv personaliza autovehiculul in orice nuanta posibila, de la fibra de carbon la aluminiu slefuit, crom, perlat, finisaj mat sau lucios. Orice este posibil.

  Sfatul nostru: îți recomandăm să protejezi folia de protecție cu un coating ceramic profesional Krytex pentru o spălare mult mai ușoară și durabilitate crescută.

  Galerie foto

  Prețuri Colantări

  Intreabă-ne !

  Prețurile au caracter informativ și pot fi influentate de complexitatea lucrării (elemente de tuning, piese adiționale, etc). Acestea includ materialul, manopera, serviciile de spălare/decontaminare/degresare, și nu includ serviciile de tinichigerie/vopsirere (daca este cazul) și TVA.